tiistai 24. marraskuuta 2015

Tietoa kevään 2016 origamikursseista - Information about origami lessons in spring 2016

Tampereen seudun työväenopiston (Tampere ja Ylöjärvi) sekä Pirkan opiston (Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti) kevään 2016 kurssiesitteeet ilmestynevät nettiin lähiaikoina. Minulla on molempien opistojen esitteissä kursseja, tässä etukäteistietoa mitä aion opettaa, missä ja koska. Toivottavasti tarpeeksi kiinnostuneita löytyy keväälläkin, tämän syksyn kurssilla oli kivaa. Kuvissa on esitelty pääosin ne aiheet jotka suunnittelin opettavani, jos aika ei riitä, ohjeet saa joka tapauksessa tekemättömiinkin tuotteisiin mukaansa. Jos taas aikaa jää, varaan jotain teemaan sopivaa ylimääräistä mukaani.

Tampereen seudun työväenopisto, Tampere, Sampola

Paperi taittuu moneksi - origamia alkajille
pe 22. ja 29.1.2016 klo 17.00 - 20.15 kumpanakin päivänä

Paperi taittuu moneksi - origamia jatkajille
pe 1. ja 8.4.2016 klo 17.00 - 20.15 kumpanakin päivänä

Pirkan opisto, Lempäälä

Paperi taittuu moneksi - origamikurssi (alkajille)
ti 1. ja ke 2.3.2016 klo 12.00 - 15.15 kumpanakin päivänä (talvilomaviikko, lähinnä ehkä koululaisille)

In springtime 2016 I'll be teaching origami in two local adult education centers. Here you can see what I'm going to teach.

Tampere, tammikuu
Ensimmäisenä päivänä tehdään helppoja korttikoristeita, toisena päivänä 3D-kellokukkia ja tulppaaneja kodin koristukseksi.


Tampere, huhtikuu
Ohjelmistossa perinteinen iiriksen kukka, varrellisia lehtiä (ei kuvassa mukana), rasioita ja maljakoita.

Lempäälä, maaliskuu
Ensimmäisenä päivänä tehdään ainakin osa Tampereen aloittelijoiden kurssin ensimmäisen päivän tuotteista ja mahdollisesti jotain alla olevista aiheista. Toisena päivänä ovat aiheena pääasiassa erilaiset linnut. Kaikkiin kuvissa näkyviin saa ohjeet mukaansa, ehdittiinpä niitä taitella tai ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti