Päivitystahti

5.3.2018
HUOM!
Tästä päivämäärästä jonnekin syksyyn asti blogipäivitykset satunnaisesti fiilisten mukaan, kuitenkin vähintään kerran kuukaudessa.

NOTE!
From this date until sometimes in autumn, updates will happen randomly depending how I feel. At least once in a month, maybe more.

lauantai 29. marraskuuta 2014

Vaihteeksi nappiasiaa - Talk about the buttons in change

Tajusin tänään, että blogin nimi on Nappi ja Paperi, mutta että blogissa on toistaiseksi juttua vain paperiasioista. Nyt siihen tulee muutos.

I realized today, that the name of this blog is Nappi ja Paperi (Button and Paper), but in this blog has been told only the paper matter. This will be changed now.

Tässä muutamia kuvia messuille viemistäni koruista, joita punnituksen mukaan kotoa lähti yli 12 kg. Kuvat on messuripustuksista, myöhemmin sitten korukohtaisia kuvia. Pääasiassa kaula- ja rannekoruja, muutama rintaneulakin on päässyt mukaan. Ja heti ensimmäisessä kuvassa näkyy myös klemmareiden käyttö ripustuskoukkuina.

Here you can find some pictures of button- and other jewelry which were for sale in my fair department. As I earlier mentioned, the weight of all my jewelry for sale was over 12 kg. More detailed pictures of button jewelry will be published later.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti