KESÄAIKA - SUMMERTIME

4.5.2017
Tämä blogi siirtyy kesäaikaan, päivitykset jatkossa 1-2 kertaa kuukaudessa tai mielialan ja jaksamisen mukaan. Normaaliin päivitystahtiin palattaneen syys- tai lokakuussa.

Now it is time for summertime in this blog. Updates will happen from now on 1 or 2 times per month or more or less, it depends how I feel or am I too tired. Normal update schedule in September or October.

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Virkattuja rannerenkaita - Crocheted bracelets

Puuvillalangasta putkena virkatut rannerenkaat ovat paitsi värikkäitä ja jonkin verran joustavia, myös lämpimiä. Melkein kaikille kuvissa näkyville rannerenkaille löytyy myös saman värinen kaulakoru.Pehmytkudosreumaa sairastava sisareni ei voi käyttää metallisia koruja koska ne ovat kylmiä iholla, mutta näitä virkattuja koruja hän mielellään käyttää. Eli voidaan sanoa että nämä ovat reumaatikoille sopivia koruja.

Crocheted bracelets made of cotton yarn are colorful and a little bit flexible, and in addition to these, warm. Almost every color which can be seen here, there exists also a necklace of same color. My sister, who has fibromyalgia, can not use jewelry made of metal, but these she uses with pleasure. So these are suitable for rheumatic persons.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti